Xi'an Taima Biological Engineering Co.Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Xi'an Taima Biological Engineering Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Xi'an Taima Biological Engineering Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Xi'an Taima Biological Engineering Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Πωλητής
Μάρκες: Xi'an Taima
Αριθμός Υπαλλήλων: 80~100
Ετήσιες πωλήσεις: 2000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Εισαγωγή

Το XI'anTaima που η βιολογική εφαρμοσμένη μηχανική Co.Ltd ιδρύθηκε μέσα στις 19 Νοεμβρίου 2008, αποτελείται από τις γεύσεις συμπύκνωσης και τα κέντρα Ε&Α δροσίζοντας πρακτόρων, το κέντρο QA QC&, το διοικητικό κέντρο και μια υψηλός-εκτελώντας ομάδα πωλήσεων.

Είμαστε ο κατασκευαστής γεύσης και koolada 800+ vape (σκόνη WS-23/ws-12/ws-5/ws-3) σε Xian, Κίνα.

Από την έναρξή του, τα προϊόντα μας εξάγονται στις χώρες σε όλο τον κόσμο. Για τον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και ανώτερη υπηρεσία παρέχουμε, έχουμε εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους πελάτες μας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ:

Για να παρέχουν πάντα στους πελάτες μας μόνο την υψηλότερη ποιότητα 800+ οι γεύσεις και 4 δακτυλογραφούν τα προϊόντα δροσίζοντας πρακτόρων στην καλύτερη τιμή πιθανή.

Όχι μόνο η επιχείρησή μας, γίνεται ο τρόπος ζωής μας.

 

Ιστορία

Η βιολογική Co. εφαρμοσμένης μηχανικής Taima Xi'an, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2008, τοποθετημένος στην πόλη Xi'an, επαρχία Shaanxi, Κίνα.

Στα προηγούμενα ένδεκα έτη, η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη, και την κατασκευή των προϊόντων γεύσεων vape. Από το 2012, η επιχείρηση άρχισε να διαφοροποιεί τα προϊόντα της. Σύντομα, ανέπτυξε επιτυχώς τις εκατοντάδες των γεύσεων eCig, και τους πιό πρώην δροσίζοντας πράκτορες όπως WS-23, σχετικά προϊόντα μιας σειράς vape. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτοί ώθησε όλα τα προϊόντα στη διεθνή αγορά σε χρόνο μηδέν ενώ αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από τους πελάτες. Επομένως, όλο και περισσότερα προϊόντα πωλούνται στις χώρες παγκοσμίως όπως τις ΗΠΑ, τις ευρωπαϊκές χώρες, την Αυστραλία, τη Μαλαισία, την Ιαπωνία και τα μέρη άλλων χωρών και περιοχής.

Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη 101% των περισσότερων πελατών για τα παρεχόμενα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και της ειλικρινούς υπηρεσίας. Επίσης καθιέρωσε μια μακροπρόθεσμη καλή συνεταιριστική σχέση με τους.

Το έτος 2017, η επιχείρηση έχτισε μια νέα σύγχρονη βάση παραγωγής στο βιομηχανικό πάρκο Xi'an.

Η νέα βάση είναι τέσσερις φορές το μέγεθος του παλαιού εργοστασίου, και το εργαστήριο δροσίζοντας πρακτόρων χτίζεται σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ.

Η έρευνα και η ανάπτυξή μας είναι δεσμευμένες στη συνεχή βελτίωση της τεχνολογίας προϊόντων και της ανάπτυξης των νέων προϊόντων, και έχουν συνεργαστεί με πολλά όργανα επιστημονικής έρευνας για να καθιερώσουν ένα καλό και αποτελεσματικό σύστημα παραγωγής και έρευνας.

Η επιχείρηση έχει διατηρήσει πάντα μια υψηλή επένδυση στην Ε&Α για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων και τη συνεχή καινοτομία. Ο σκοπός δημιουργεί την υψηλότερη αξία για όλους τους πελάτες.

    
Υπηρεσία

Υπηρεσία πριν από-πωλήσεων:

1.Free δείγμα για τη δοκιμή σας

2.A πλήρες σύνολο τεχνικής υποστήριξης στοιχείων, όπως COA, MSDS, το πιστοποιητικό κ.λπ.

PHD-οδηγημένη η 3.Our ομάδα Ε&Α παρέχει σε σας την ισχυρή τεχνική υποστήριξη

4.Welcome για να επισκεφτεί και να επιθεωρήσει την επιχείρησή μας.

 

Υπηρεσία -πωλήσεων:

1.Efficient υπηρεσίες επικοινωνίας

2.Professional υπηρεσίες για τα προϊόντα

3.Choose η επαγγελματικότερη μεταφορά

4. Παρέχετε τις κατάλληλες λύσεις για το πρόγραμμά σας.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

1.Provide πληροφορίες των πληροφοριών αποστολών σας εγκαίρως

2.Complete συστήματα και υπηρεσίες προϊόντων ακολουθώντας

3.Provide σχετικά έγγραφα για να συνεργαστεί με σας για σας τον εκτελωνισμό

4.It είναι η ευθύνη μας να εξασφαλίσουμε προϊόν καλής ποιότητας.

5.Timely η συλλογή και η επεξεργασία του πελάτη ανατροφοδοτούν, όπως η μέθοδος συσκευασίας και η ποιοτική παράμετρος.

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα μας

Το Xi'an Taima είναι εξειδικευμένο στην έρευνα, την παραγωγή, τη διαδικασία και τις πωλήσεις. Έχει το απόλυτο πλεονέκτημα λόγω της ισχυρής ερευνητικής δύναμης, του σύγχρονου συστήματος διαχείρισης και της υψηλής ποιότητας εμπορικής ομάδας. Υπάρχουν 15 εμπειρογνώμονες στη ερευνητική ομάδα μας. Επιμένουμε στην καινοτομία και τα προϊόντα υψηλές - ποιοτικά προϊόντα. Και διοργανώνουμε το τυποποιημένο εργαστήριο της κκπ και ολοκληρώνουμε τον ανοξείδωτο εξοπλισμό εξαγωγής. Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων εξασφαλίζεται από το σαφές σύστημα κλιματισμού 300.000 επιπέδων μέσα στις διαδικασίες καθαρισμού, ξήρανσης και συσκευασίας. Έχουμε τα επαγγελματικά τμήματα πωλήσεων άνω των 30 ανθρώπων και πωλούμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Έχουμε επίσης την ισχυρή επαγγελματική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, το ταλαντούχο προσωπικό και το εντελώς εξοπλισμένο εργαστήριο για τον ποιοτικό έλεγχο.