Ένας νέος τύπος του γούστου-δροσίζοντας γούστο-δροσίζοντας πράκτορας

August 20, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένας νέος τύπος του γούστου-δροσίζοντας γούστο-δροσίζοντας πράκτορας

Όταν έρχεται να δοκιμάσει, οι άνθρωποι σκέφτονται αρχικά ξινό, γλυκός, πικρός, πικάντικος, αλμυρός και ούτω καθεξής. Εντούτοις, τα τελευταία χρόνια, «δροσερός» έχει αρχίσει να γίνεται ένα νέο γούστο.

Όσον αφορά στο κρύο, το πρώτο πράγμα που έρχεται να απασχολήσει είναι μέντα. Όταν ο καθένας μασά, μια αναζωογονώντας αίσθηση θα εκραγεί έξω, έτσι ώστε οι άνθρωποι που είναι έτοιμοι να πέσουν κοιμισμένοι αμέσως ξυπνήστε και να χαλαρώσουν. Επιπλέον, στο στάδιο της χρησιμοποίησης της οδοντόπαστας, του πηκτώματος ντους, και της αναζωογόνησης των ποτών, θα δοκιμάσετε επίσης την ψυχραιμία και τη φρεσκάδα, η οποία κάνει το στόμα και το δέρμα να αισθανθούν δροσερό και φρέσκο και άνετο στη χρήση των τσιγάρων μεντών, η γεύση μεντών απελευθερώνεται όταν εισπνεόμενη ομοιόμορφα και συγκρατημένα, κάνει τους ανθρώπους να αισθανθούν άνετους και αναζωογονώντας.

Το αναζωογονώντας γούστο όχι μόνο ενεργεί στο ανθρώπινο στόμα για να παραγάγει μια αίσθηση ψύξης, αλλά και ισχύει για το ανθρώπινο δέρμα. Εάν είναι το στόμα ή δέρμα ενός προσώπου, υπάρχουν κρύοι αισθητήρες που μπορούν να διαβιβάσουν τις αισθήσεις ψύξης, και είναι δέκτες των αισθήσεων ψύξης. Μια νέα κατηγορία ενώσεων προέρχεται από αυτό, το οποίο μπορεί να δώσει στους ανθρώπους ένα φυσιολογικά δροσερό συναίσθημα, αποκαλούμενο δροσίζοντας πράκτορες. Ο δροσίζοντας πράκτορας είναι ο γενικός όρος για όλες τις χημικές ουσίες που μπορούν να παραγάγουν την επίδραση ψύξης και δεν είναι ισχυρός στις ιατρικές ιδιότητες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένας νέος τύπος του γούστου-δροσίζοντας γούστο-δροσίζοντας πράκτορας  0

Κατά ομιλία για τους δροσίζοντας πράκτορες, πρώτο την προϊόν έρχεται στο μυαλό μας πρέπει να είναι μέντα (μέντα).
Πράγματι, η μέντα είναι μια από τις πιό κοινές δροσίζοντας πρόσθετες ουσίες, αποκαλούμενη επίσης μέντα.
Είναι ένα δροσερό, φρέσκος-γλυκό και ελαφρύ μέντα-όπως γούστο. Είναι το κύριο συστατικό peppermint του ουσιαστικού πετρελαίου, άχρωμα needle-like κρύσταλλα κοκκώδη.

 

Εντούτοις, τα τελευταία χρόνια, οι απαιτήσεις των ανθρώπων για την ψυχραιμία έχουν γίνει όλο και περισσότερο λεπτές, το οποίο παρουσιάζει επίσης μερικές από τις ανεπάρκειες της μέντας
(1) η μέντα είναι πτητική και μη ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες. Μερικά προϊόντα που απαιτούν την υψηλής θερμοκρασίας επεξεργασία είναι περιορισμένα, όπως τα τρόφιμα, τα τσιγάρα, κ.λπ.
(2) η αίσθηση ψύξης διαρκεί για μια σύντομη περίοδο
(3) ισχυρή ενόχληση στα μάτια
(4) προφανές γούστο μεντών με την πικρία
(5) το συναίσθημα της ψυχραιμίας δεν είναι ισχυρό

 

Προκειμένου να υπερνικηθούν οι ανεπάρκειες ανωτέρω, από τη δεκαετία του '60, πολλοί φαρμακοποιοί πρέπει άρχισαν να τροποποιούν τη δομή της μέντας και Menthone, για να ερευνήσουν τα υποκατάστατά τους των απαιτήσεων των διαφορετικών περιπτώσεων. Μετά από τις δεκαετίες μελέτης, πολλές νέες δροσίζοντας πρόσθετες ουσίες έχουν συντεθεί. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν 8 είδη εμπορικών δροσίζοντας πρακτόρων βγαίνουν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένας νέος τύπος του γούστου-δροσίζοντας γούστο-δροσίζοντας πράκτορας  1

Η βιολογική Co. εφαρμοσμένης μηχανικής Taima Xi'an, ΕΠΕ αυτήν την περίοδο κυρίως παράγει και πωλεί τους δροσίζοντας πράκτορες: WS-27, WS-23, WS-12/WS-10, WS-5, WS-3.

Οι κύριοι τομείς εφαρμογής είναι:

Τρόφιμα, ποτά, γλυκά, καθημερινά χημικές ουσίες και ε-τσιγάρα.

Τα τελευταία χρόνια, ο καθένας η συνειδητοποίηση των δροσίζοντας πρακτόρων έχει γίνει υψηλότερη και υψηλότερη, και ο όγκος πωλήσεων των δροσίζοντας πρακτόρων Taima έχει διπλασιαστεί επίσης, το οποίο έχει αναγνωριστεί ομόφωνα από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Γνωρίζουμε καλά ότι τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, η επαγγελματική γνώση προϊόντων και η τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων είναι το ίδρυμα για την ανάπτυξη των δροσίζοντας πρακτόρων Taima. Ελπίστε ο δροσίζοντας πράκτοράς μας θα σας δώσει το συναίσθημα θέλετε.

Για τη λεπτομερή γνώση προϊόντων πρακτόρων ψύξης, παρακαλώ αναφερθείτε στην εισαγωγή προϊόντων μας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένας νέος τύπος του γούστου-δροσίζοντας γούστο-δροσίζοντας πράκτορας  2